Kirker

Sikring af kirkens unikke bygningsdele, kalkmalerier og inventar

Ved sikring af kirker er det vigtigt at vælge løsninger, der tager bedst muligt hensyn til bevarelse af kirkens unikke bygningsdele, kalkmalerier og inventar.

Beskyt dine værdier mod indbrud

Med et alarm system fra SECURIDAN kan du effektivt sikre kirken mod indbrud og hærværk, samtidig med at vi under opsætningen tager højde for kirkens unikke rum og indretning.

Brandalarm redder liv og bygninger

En brand kan på få øjeblikke få katastrofale følger, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brandalarmer kan redde liv og kirkens bygninger. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang.

 

 


Vidste du?

Alle SECURIDAN Alarmsystems partnere har ISO certificering på 9001:2008. Vi giver dig ærlig og kompetent rådgivning om sikringen af dig og dine værdier.

F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

man-03.png

Securidan har mere end 25 års erfaring med sikring af private og erhvervskunder. Vi udarbejder gerne en skræddersyet sikringsløsning til dig


SECURIDAN anbefaler

SECURIDAN Alarmsystem kan skræddersy løsninger, der passer til kirker og forsikringskrav. Vi anbefaler:

Vi er specialister i at finde den rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 70 222 113