Landbrug

Sikring af dine bygninger og din landsbrugsdrift

Hold dine drifts- og personaleomkostninger nede! Med video overvågning af dine bygninger, tankanlæg og stalde, kan du holde styr på driften fra dit kontor. Endvidere har du øjeblikkeligt et overblik, hvis der sker noget uventet eller hvis uautoriserede personer går ind i dine stalde osv. 

Beskyt dine værdier mod indbrud

Med et alarm system fra SECURIDAN kan du effektivt sikre dit landbrug mod indbrud og beskytte dyr, stalde, landbrugsmaskiner eller varelager som minkskind.

Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender alarm til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt. 

Brandalarm redder liv og bygninger

En brand kan på få øjeblikke styrte alle dine planer i grus, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brand alarmer kan redde liv og minimere produktionsstop på grund af skader på bygninger og maskiner. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang. Produktionstab er lig med tab af kunder og omsætning, så investeringen har du hurtigt tjent hjem.


F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

Vidste du?

Alle SECURIDAN Alarmsystems partnere har ISO certificering på 9001:2008. Vi giver dig ærlig og kompetent rådgivning om sikringen af dig og dine værdier.

Husk også sikring af privatboligen og hjemmekontoret

Det er ikke kun i virksomheder, at det kan betale sig at sikre sine værdier. Dit hjem indeholder ofte helt uerstattelige værdier af personlig karakter, og mange har fået hjemmekontor, som bør sikres med en alarm. SECURIDAN tilbyder forskellige attraktive alarmløsninger med blandt andet trådløse detektorer.

man-03.png

Securidan har mere end 25 års erfaring med sikring af private og erhvervskunder. Vi udarbejder gerne en skræddersyet sikringsløsning til dig


SECURIDAN anbefaler

SECURIDAN Alarmsystem kan skræddersy løsninger, der passer til alle typer for landbrug og forsikringskrav.

Vi er specialister i at finde den rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 70 222 113