Museer

Sikring af museets unikker udstillinger, værker og gæster

Ved sikring af museer er det vigtigt at vælge løsninger, der tager bedst muligt hensyn til bevarelse af museets unikker udstillinger, værker og gæster.

Beskyt dine værdier mod indbrud

Med et alarm system fra SECURIDAN kan du effektivt sikre museets kontorer, udstilling, montre og objekter mod tyveri, indbrud og hærværk, samtidig med at vi under opsætningen tager højde for museets unikke rum og indretning.

Brandalarm redder liv, værker og bygninger

En brand kan på få øjeblikke få katastrofale følger, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brand alarmer kan redde liv og museets værker og bygninger. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang.

Beskyt værkerne mod fugt og varme

Udsving i luftfugtighed og temperatur kan skade værkerne. Med en teknisk vand og temperaturalarm får I øjeblikkeligt information, når normalværdierne overskrides.

SECURIDAN Alarmsystem står vagt om Danmark

Vi råder over en landsdækkende kontrolcentral med tilsluttet autoriseret alarmpatrulje, der er klar til at rykke ud døgnet rundt.

 


Vidste du?

Alle SECURIDAN Alarmsystems partnere har ISO certificering på 9001:2008. Vi giver dig ærlig og kompetent rådgivning om sikringen af dig og dine værdier.

Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

Video overvågning virker præventivt mod tyveri

Desværre er det ikke altid nok kun at sikre museet mod indbrud. Video overvågning på strategiske steder i museet og ved montre har en stærk præventiv effekt og kan let minimere risikoen for tyveri, røveri og hærværk. Endvidere får du et overblik over alle udstillingsrum, ligesom baglokaler og indgangen.

man-03.png

Securidan har mere end 25 års erfaring med sikring af private og erhvervskunder. Vi udarbejder gerne en skræddersyet sikringsløsning til dig


SECURIDAN anbefaler

SECURIDAN Alarmsystem kan skræddersy løsninger, der passer til museer og forsikringskrav. Vi anbefaler:

Vi er specialister i at finde den rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 70 222 113