Offentlige institutioner

Sikring af dine medarbejdere, beboere og bygninger

SECURIDAN Alarmsystem har mange års erfaring med sikring og overvågning af offentlige institutioner såsom skoler, børnehaver, plejehjem og andre kommunale virksomheder, der både har behov for sikring, samtidig med at man skal være åben og tilgængelig for borgerne.

Overvågning virker præventivt mod tyveri, hærværk og grafitti

Desværre er offentlige institutioner ofte udsat for tyveri, hærværk og grafitti. Det er vores erfaring, at udvendig og indvendig video overvågning ved institutionens bygninger har en stærk præventiv effekt og dermed minimerer risikoen for tyveri, overfald, grafitti og hærværk. 

Brandalarm redder liv og bygninger

En brand kan på få øjeblikke få katastrofale følger, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brandalarmer kan redde liv og bygninger. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang.

Beskyt bygningerne mod fugt og varme

Med en teknisk vand og temperaturalarm får I øjeblikkeligt information, hvis normalværdierne overskrides. Dermed kan I hurtigt reagere på vandskader m.m.


SECURIDAN Alarmsystem står vagt om Danmark

Vi råder over en landsdækkende kontrolcentral med tilsluttet autoriseret alarmpatrulje, der er klar til at rykke ud døgnet rundt.

Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

Beskyt dine værdier mod indbrud

Med et alarm system fra SECURIDAN kan du effektivt sikre institutionens kontorer, lager og serverrum mod tyveri, indbrud og hærværk. Sikringen kan udvides med en overfaldsalarm, der hurtigt kan tilkalde hjælp. Det skaber tryghed blandt dine medarbejdere!

man-03.png

Securidan har mere end 25 års erfaring med sikring af private og erhvervskunder. Vi udarbejder gerne en skræddersyet sikringsløsning til dig


SECURIDAN anbefaler

SECURIDAN Alarmsystem kan skræddersy løsninger, der passer til offentlige institutioner og jeres forsikringskrav. Vi anbefaler:

Vi er specialister i at finde den rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 70 222 113