SECURIDAN Alarmsystem

yder kvalificeret rådgivning – til erhverv og private

Det handler om tryghed… og derfor er det kun udvalgte elinstallatører, som kan blive certificerede SECURIDAN partnere! Vores sikringskompetencer og høje grad af faglighed gør, at vi kan levere den optimale sikringsløsning individuelt til dig som kunde, alt afhængigt af dine sikringsbehov og ønsker, uanset om du er erhvervs- eller privatkunde.

Derfor er kvalificeret rådgivning altafgørende for os! Vi kan give dig tryghed ved at have en dyb forståelse for dine behov og levere løsninger af højeste faglige standard og service.

Vi sætter en faglig stolthed i, at give dig et helhedssyn på dine installationer, der tager dine samlede tekniske sikringsbehov i betragtning og baserer alle vores anbefalinger på skræddersyede løsninger.

Vi kan rådgive dig om skræddersyede totalløsninger, der kan kombinere sikring, belysning, varme og kommunikation i en intelligent installation med henblik på ekstern styring og energioptimering.

Endvidere tilbyder vi ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for din samtale med forsikringsselskabet før installation, idet alle SECURIDAN partnere er F&P (Forsikring og Pension) godkendte. SECURIDAN Alarmsystems ekspertrådgivning er et selvstændigt serviceprodukt, som du altid kan rekvirere.

Vi løser alle opgaver i en tæt dialog med dig som kunde, idet vi mener, at omtanke og dialog giver de bedste sikringsløsninger.

KONTAKT OS

Kontakt os på 70 222 113 og få en personlig og kvalificeret rådgivning

man-02.png

Brandalarm redder liv og bygninger

Brandalarmer i lokaler, kældre og opgange kan redde liv og minimere skader på bygninger og inventar. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang. Investeringen er hurtigt tjent hjem.

Hold tyven ude

En intelligent installation kan automatisk tænde og slukke lys i forskellige rum, ganske som hvis din familie var hjemme. Og en villa alarm kan afskrække og stresse tyven, hvis han alligevel bryder ind. Vælger du yderligere en tågesikring, kan du øjeblikkeligt forhindre hans færden i dit hjem.

Følg med i hvad der sker derhjemme

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra!


Vi er specialister i at finde den rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 70 222 113